Til hovedinnhold

Om oss

Ryfylke Elektro AS er en registrert el-installasjonsbedrift som ble etablert i 1989. Du finner oss i Sauda og i Sand sentrum.

Ryfylke elektro sin lokasjon med bygg og biler i front. Foto.

Ryfylke Elektro AS

  • Ingen jobb er for små
  • Ingen jobb er for store

To lokasjoner

Vi i Ryfylke Elektro er 18 ansatte og er etablert med kontor og lager i Sauda og en avdeling i Sand.

Ryfylke Elektro AS Sauda er plassert sentralt i Sauda sentrum og Ryfylke Elektro avdeling Suldal er plassert i Sand sentrum.

En kort presentasjon av Ryfylke Elektro

Forretningsideen til Ryfylke Elektro AS er å være den ledende elektroinstallatøren innenfor el-installasjon i Sauda. Vi vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning.

Ryfylke Elektro AS anser det som viktig å være en ansvarlig bedrift overfor lokalsamfunnet. Vi satser på lokal rekruttering og å bidrar med arbeidsplasser i kommunen, og har derfor alltid lærlinger i bedriften.

Bedriften besitter god kompetanse og nødvendige godkjenninger innenfor sterkstrøm og svakstrømsområdet. Flere av de ansatte er eller har spesialisert seg på forskjellige typer el-installasjoner.

De siste årene har vi hatt flere større eneboliger, ombygninger og næringsbygg med avanserte og omfattende el-installasjoner.

Bestill befaring eller installasjon

Ingen oppdrag er hverken for små eller for store.

Send oss en forespørsel